Продадени

Продадени (4)

Луксозен комплекс „Бяла Черква” е върху площ от 15 000м2. Намира се в местността Камбаните, София. Разположен в полите на Витоша планина, съчетава спокойствието и тишината на заобикалящата го природа и бързия достъп до центъра на столицата. Близо до комплекса се намират Англо-американското училище, спортна база на ЦСКА, Бизнес парк София и Кино Арена-Младост. Разгъната застроена площ на комплекса е 11 353 кв.м., а озеленяването е 60%.

Комплексът вкючва редови къщи и тристайни апартаменти разположени в 8 сгради. Всички сгради са на три етажа. Всяка редова къща и апартамент на първия етаж имат двор за самостоятелно ползване. Към всяка жилищна единица има собствено парко място, като за редовите къщи те са по две.

В комплекса има още обществен център - магазин, фитнес, детска градина и детски площадки, църква. Зелените площи са добре усвоени и поддържани. Комплексът е под видеонаблюдение с денонощна охрана и картов контрол за достъп.

Апартаментен хотел „АЛФА“ е с отлично местоположение в центъра на Свети Влас в непосредствена близост до яхтеното пристанище и това го прави достъпен до множество ресторанти, магазини и детски площадки. Той разполага с 16 двустайни апартамента и 11 студия. От тях се открива великолепна гледка към Несебърския залив и към басейна на комплекса. Добрата инфраструктура позволява бърз достъп до к.к. Слънчев бряг и до историческия град Несебър. Летище Бургас е на 30 км. , а летище Варна е на 70 км.

Бизнес център „Хемус" е обществена сграда, която предлага на своите обитатели офиси, магазини и подземни паркоместа. Разположена е  на кръстовището на два от централните столични булеварда - Черни връх и Свети Наум, до хотел Хемус. Мястото е комуникативно, с лесен и бърз достъп от и до всички краища на столицата, като непосредствено пред сградата се намира метростанция.

 

Общата разгъната застроена площ на сградата е 5 713 кв.м. Офисните площи са разположени от първи до шести етаж, при средна площ на етажите от 600кв.м. На партерния етаж са разположени  магазини с обща площ от 708 кв.м., които са с лице на бул. Черни връх. Сградата разполага с 38 бр. паркоместа на две сутеренни нива.

Комплекс „Бяла Черква” – Симеоново предлага една нова идея за уютен и спокоен дом сред природата и бърз достъп до центъра на столицата с панорамна гледка към София и Витоша. Комплексът се състои от 9 триетажни еднофамилни къщи със сутерен с гараж и паркомясто. Разгънатата застроена площ на всяка къща е 270 кв. м. Жилищата разполагат с озеленен двор за самостоятелно ползване с площ от 100 до 250 кв.м.